OZNANILA: cvetna nedelja

Za čiščenje cerkve se zahvaljujem skupini iz Velikega Mengša od Prešernove do Kolodvorske. V ponedeljek je generalno čiščenje za vse skupine.

Izšla je nova številka Družine in Glasnik Kraljice miru.

V nedeljo ob 14.00 bo križev pot v Topolah. Zberemo se pri kapelici sv. Lucije.

V ponedeljek bo na voljo tuj spovednik. Predvidoma bo prišel okoli 18.00 ure in bo spovedoval dokler bodo ljudje. Sam bom spovedoval v torek in sredo eno uro pred sveto mašo.

V sredo bo dopoldan obisk bolnikov. Ob 17.00 bom izpostavil Najsvetejše.

V četrtek se bodo pri sveti maši predstavili letošnji kandidati za prejem prvega svetega obhajila.

V petek je dan Jezusove smrti in strogi post. Ob 15.00 bo v cerkvi križev pot. Vabljeni. Ob 18.00 bodo obredi velikega petka. Ta dan se začenja 9-dnevnica božjega usmiljenja. Molitev bo pred sveto mašo.

V soboto ob 6.00 bo blagoslov ognja in vode. Pri božjem grobu bo češčenje. Vabljeni, da se vpišete v razpredelnico. Od 13.15 dalje bodo blagoslovi jedil, kot piše v Mihaelovem listu. Velikonočna vigilija bo ob 19.00 uri in ne ob 20.00, kot po pomoti piše v Mihaelovem listu. K sveti maši od doma prinesite sveče. Možno jih bo dobiti tudi pred cerkvijo.

V nedeljo bo velika noč. Velikonočna procesija bo ob 6.00 uri. Naslednja praznična maša bo ob 10.00 uri. Pri obeh mašah bo ofer za obnovo orgel. S sobote na nedeljo se prestavi ura na poletni čas.