OZNANILA: šestindvajseta navadna nedelja

sveti Mihael

Za čiščenje in krašenje cerkve in župnijskega doma se zahvaljujem skupini iz Velikega Mengša severno od Prešernove in Kolodvorske. Prihodnjo soboto so na vrsti vse skupine, ker je generalno čiščenje pred Mihaelovo nedeljo.

Izšla je nova številka Družine. V njej preberite: Pravi moški kleči samo pred Bogom. O Slomšku. Izšla je nova številka Ognjišča. Gost meseca dr. Ludvik Toplak. Izšla je revija Prenova.

Prihodnji teden bodo v Dobu znova zbirali pomoč za Ukrajino. Zbira se: hrana, sanitetni material (predvsem povoje), plenice za otroke in starejše, zdravila, čistila in pripomočke za osebno higieno. Zbirno mesto je v župnijskem centru nasproti župnišča (na ograji je oznaka Karitas): med ponedeljkom in petkom (26. 9. – 30. 9.) med 17.00 in 18.00 ter v torek (27. 9.) in četrtek (29. 9.) tudi med 9.00 in 10.00. Bog povrni!

V sredo ob 17.00 bo prva pevska vaja Otroškega pevskega zbora Angelčki. Vabljeni osnovnošolski otroci. Ob 18.00 bo molitev pred Najsvetejšim.

V četrtek je praznik našega župnijskega zavetnika nadangela Mihaela. Ta dan je za našo župnijo dan celodnevnega češčenja. Razpored je objavljen v Mihaelovem listu. Sklep ob 18.00 vodi rojak g. Matevž Mehle. Vabljeni.

V petek ob 18.00 bo medžugorska molitev.

V soboto od 7.00 do 8.30 bo vpis svetih maš za november in december. Ob 17.00 bo v župnijskem domu priprava na krst otrok za starše in botre.

Prihodnja nedelja bo Mihaelova. Ob 15.00 bo romarski shod na Homcu. Pol ure prej molitev rožnega venca. Maševal in pridigal bo Jožef Lap iz Ljubljane. Ministranti pa imajo v Ihanu kviz in nogometni turnir ob 14.00 uri.