OZNANILA: enajsta navadna nedelja

Janez Krstnik

Za čiščenje cerkve se zahvaljujem skupini iz Topol in z Dobena. Za demontažo orgel in kora možem in fantom. Za kosila za delavce gospodinjam. Vsem Bog povrni.

Izšla je nova številka Družine. V njej je objavljen knjižni katalog za poletno branje. Izšla je revija Prenova in Magnifikat ter revija Praznična.

Umrla je Marta Kunstelj r. Rusolnik. Pogreb pokojne bo v ponedeljek ob 11.00. Gospod, daj ji večni mir in pokoj, večna luč naj ji sveti. Naj počiva v miru.

Od ponedeljka do petka bodo svete maše v zimski kapeli v župnišču, ker bomo v sklopu obnove orgel zaplinili lesene dele orgel, ki so pospravljeni v stranskih ladjah. Od sobote zvečer bo ponovno sveta maša v cerkvi.

Prihodnja nedelja bo 12. navadna.

Lepo vabljeni na tradicionalno romanje na Brezje ob koncu šolskega leta, ki je namenjeno dijakom, študentom in mladim v poklicih. Začeli bomo v petek 23. junija pred zavodom sv. Stanislava ob 21.00. Romanju se lahko pridružite tudi po poti. V soboto ob 7.00 bo sveta maša pred Baziliko Marije Pomagaj na Brezjah. Za povratek se lahko do četrtka 22. junija na tej povezavi prijavite na avtobus Brezje – Ljubljana.

Ob 10.00 uri ta dan bo tudi tradicionalno romanje bolnikov in invalidov na Brezje. Prijave zbiram do nedelje 18. junija do 22.00 ure.