OZNANILA: binkoštna nedelja

neznani avtor: Binkošti

Za čiščenje in krašenje cerkve se zahvaljujem skupini iz Velikega Mengša, severno od Prešernove in Kolodvorske. Prihodnjo soboto so na vrsti Mali Mengeš, vzhodno od Liparjeve.

Izšla je nova številka Družine. V njej piše: zakaj se verni ne poročijo? Izšla je nova številka Prijatelja, revije za bolnike. Izšla je revija V Materini šoli. Izšel je tudi Glasnik, Kraljice miru.

V ponedeljek bo binkoštni ponedeljek. Sveti maši bosta ob 8.00 in 19.00.

V torek ob 16.00 bo pogreb Zdravkota Špruka. Gospod, daj mu večni pokoj. Večna luč naj mu sveti. Naj počiva v miru.

V sredo ob 18.00 bo molitev pred Najsvetejšim

V četrtek godujeta Primož in Felicijan. Ob 18.00 bo sveta maša v Loki. Po sveti maši bo pred cerkvijo koncert skupine Rž.

Fantje iz Okteta Mi vabijo na Slovenski večer Pod lipo, ki bo ta petek 10. junija po sveti maši, oziroma ob 19.30. Oktetu Mi se bo pridružila tudi ženska Vokalna skupina Iskrice iz Pivke. Lepo vabljeni, da pod župnijsko lipo pred cerkvijo skupaj preživimo lep, s petjem obogaten, Slovenski večer. V primeru slabega vremena bo koncert v župnijskemu domu. 

Prihodnjo nedeljo bo praznik svete Trojice. Po deseti sveti maši bo župnijski dan. V primeru lepega vremena se zberemo po sveti maši na travniku nekdanjega samostanskega vrta. V primeru dežja pa v župnijskem domu. Gospodinje naprošamo, da spečete pecivo in ga dostavite 11. 6. od 18.00 do 19.00 v župnijski dom.