OZNANILA: četrta postna nedelja

foto: Anže Hribar

Za čiščenje cerkve se zahvaljujem skupini iz Pristave in Malega Mengša zahodno od Liparjeve. Prihodnjo soboto so na vrsti Veliki Mengeš od Grobeljske do Kolodvorske.

Izšla je nova številka Družine. V njej piše: Otroci so naše bogastvo. Moje brezmadežno srce bo zmagalo, Česa se Putinov Kremelj najbolj boji. Bi Marija lahko zavrnila Božje materinstvo? Izšla je nova številka Ognjišča. V njem piše, da Putin ne bo pospeševal krščanskih vrednot. Izšel je nov Mihaelov list.

Od  srede do sobote ob 18.00 bo molitev pred  Najsvetejšim.
V sredo ob 18.00 bo prva pevska vaja otroškega pevskega zbora Angelčki. Vabljeni osnovnošolski otroci, lahko tudi predšolski v spremstvu staršev.
V sredo ob 20.00 bo sestanek za birmanske animatorje.

V petek ob 20.00 bo predavanje prof. dr. Bogdana Dolenca na temo: Boj med dobrim in zlim. Po predavanju bo sledil pogovor s predavateljem. Iz sobote na nedeljo bo molitev pred Najsvetejšim v župnišču. Prihodnja nedelja bo 5. postna ali tiha. Ob 15.00 bo dekanijski križev pot. Zberemo se v vasi Žeje v župniji Dob in gremo peš po poti na Sveto Trojico. Začel se bo tudi radijski misijon na Radiu Ognjišče.