OZNANILA: trinajsta navadna nedelja

sveti Pavel

Za čiščenje cerkve in župnijskega doma se zahvaljujem skupini iz Velikega Mengša od Grobeljske do Kolodvorske. Prihodnjo soboto so na vrsti Veliki Mengeš, severno od Prešernove in Kolodvorske.

Izšla je dvojna, novomašna številka Družine. Aleksander Lesten je duhovnik že skoraj 80 let. Izšla je nova številka Ognjišča. V njem si preberite članek o Dragoceni starosti In Koliko zob ima morski pes?

V torek bo praznik apostolov Petra in Pavla. Ob 18.00 uri bo daroval sveto mašo zlatomašnik (50 let duhovništva) rojak g. prelat Andrej Svete. – Ker bo po sveti maši pogostitev za vse prisotne, naprošam gospodinje za pecivo, ki ga dostavijo v ponedeljek 28. 6. med 18.00 in 19.00 v zimsko kapelo.

Od srede do sobote bodo uro pred sveto mašo molitve. Iz sobote na nedeljo bo celonočno češčenje v zimski kapeli. V petek bo po domovih obisk bolnikov.

Prihodnjo nedeljo ob 10.00 uri bo imel biserno mašo – 60 let duhovništva nekdanji g. župnik in sedaj duhovni pomočnik g. Štefan Babič. Vabljeni. Za pogostitev naprošam gospodinje za pecivo . Prinesite ga v prostore Karitas v soboto 3. 7. od 18.00 do 19.00. Že vnaprej Bog povrni.

OPOZORILO glede tatvin v stanovanjskih hišah. (klikni)