OZNANILA: Kristus Kralj

Kristus Kralj vesoljstva

V nedeljo obhajamo zaključek cerkvenega leta in slovesni praznik Jezusa Kristusa Kralja vesoljstva. Ta dan je tudi sklep tedna zaporov in začetek tedna Karitas. 22. novembra goduje sv. Cecilija, zavetnica cerkvene glasbe. Čestitke vsem pevkam, pevcem zborovodjem in organistom.

Izšli sta novi številki Družine in Ognjišča.

V sredo, 25. novembra, ob 20.00 bo na prvem programu Televizije Slovenija dobrodelni koncert za družine v stiski, Klic dobrote. Vabljeni k spremljanju na TVS 1 ali preko Radia Ognjišče. V času koncerta bo možnost darovanja sredstev za družine v stiski. V ta namen so tudi položnice Karitas v cerkvi.

Prihodnja nedelja bo Prva adventna. Vabljeni, da si doma izdelate adventne venčke. Pri sveti maši (zasebni) jih bova z g. Štefanom blagoslovila na daljavo. Adventne koledarje, ki jih običajno delimo otrokom pri verouku, boste letos prejeli v elektronski obliki. 50 natisnjenih izvodov bo na voljo v cerkvi ali v župnišču.
Obhajilo je možno prejeti med tednom od 16.45 do 17.15. V soboto od 16.30 do 17.00. V nedeljo od 8.30 do 9.30, od 11.00 do 11.30 ter od 16.30 do 17.00. Med tednom bomo opazovali in videli kašne so dejansko potrebe ljudi. Še vedno veljajo uredbe, da je v cerkvi istočasno lahko le ena oseba, ena družina ali osebe iz istega gospodinjstva. Kdor čaka zunaj, naj upošteva varnostno razdaljo vsaj dva metra. Čez usta in nos imejmo nameščeno zaščitno masko. Vhod v cerkev je skozi glavni vhod, izhod pa ob zakristiji. Sami v tišini zmolite kesanje in oče naš. Po obhajilu prejmete blagoslov.

Vsem, ki darujte za potrebe župnije se zahvaljujem. Hvala tudi vsem, ki ste
darovali na zahvalno nedeljo za župnika.