OZNANILA: Velika noč

Svete maše ki so objavljene na oglasni deski in na spletni strani župnije Mengeš se običajno darujejo ob 7h zjutraj. Objavljeni so po trije mašni nameni. Dva somašujeva z g. Štefanom, tretjega pa isti dan mašuje g. Franci Mihelčič v Rimu. Za svete maše se priporočamo tudi v bodoče.
Predlagam, da na listek napišete mašni namen, pripišete, kdo daruje za mašo in vašo telefonsko številko. To zapakirate v kuverto in priložite mašni dar. Ko dobim vašo kuverto, vam po telefonu sporočim, da sem prejel dar za mašo in kdaj bo opravljena.

Kar ni uspelo protiverski in proticerkveni politiki, je uspelo bolezni. Veliki teden in veliko noč ste morali preživeti doma in ne fizično navzoči pri obredih. V pomoč nam je radio in televizija.

Rembrandt: Vstali Kristus se prikaže Mariji Magdaleni
V teh težkih časih smo poklicani, da zaupamo Njemu, ki nosi vso bedo človeštva. Ne bojmo se, saj nam obljublja, da bo z nami vse dni do konca sveta. Na koncu predora bo zasijala luč. Vesele in blagoslovljene velikonočne praznike vam želiva domača duhovnika. Najinim voščilom se pridružujejo tudi slovenski škofje.

Zahvaljujem se tudi celotni ekipi, ki je sodelovala pri svetih mašah velikega tedna preko interneta iz naše cerkve: Urši, Andreju, Anžetu in Jaku ter vsem ostalim, ki so tako ali drugače na daljavo pripomogli k izvedbi prenosa.