Dogodki pred namiOratorij

Zimski oratorijski dan

Pozdravljeni,

Smo dijakinje Škofijske klasične gimnazije in v sklopu našega pouka imamo predmet Projektna naloga. S sošolkami smo se odločile, da bi rade organizirale Zimski oratorijski dan. Mengeš smo si izbrale zato, ker smo vedele, da ima Župnija veliko prostora za izpeljavo takega projekta.

 Vse otroke od 1 do 8. razreda vabimo, da se nam pridružite 21. 1. 2023 na Zimskem oratorijskem dnevu. Potekal bo od 9.00 do 18.00, ko bomo zaključili s sveto mašo. Dan bo izgledal podoben poletnemu oratorijskem dnevu. Tema so Sveti trije Kralji. Imeli bomo igrico, kateheze, delavnico, veliko igro in sv. mašo. Prispevek za oratorij je 10 € . Denar je namenjen za kosilo, malico in ostali material.

Na oratoriju bo prisoten tudi gospod Marko Čižman, ki je kaplan Osnovne šole Alojzija Šuštarja.  Če bo prijavljeno veliko otrok, smo za pomoč pri izvedbi dogovorjene z Mengeškimi animatorkami in animatorji.

Otroci naj s sabo prinesejo plastenko in dodatno malico, če jo potrebujejo. Naj bodo primerno obuti in oblečeni.

Prijavnico lahko najdete na plakatih, ki visijo v Župnijskem domu ali pa povezavo najdete na spletni strani Župnije Mengeš. Na plakatu je QR koda, ki jo poskenirate s telefonom in vas pripelje direktno na prijavnico. 

Denar prinesete na dan oratorija. PRIJAVE SPREJEMAMO DO 17. 1. 2023.

Ob prijavi vam bomo na mail poslale še vse potrebne informacije. Za kakršnokoli vprašanje smo dosegljive na mailu klara.urbanija@stanislav.si in pa na telefonski številki 051 778 345. Oboje imate navedeno v prijavnici. 

PRIJAVNICA (klikni)